2015-05-28 01:11:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Sok élményben lehet ma része

Napi horoszkóp május 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Változik a hangulata, nyílt lesz és jó kedélyű, így az ügyei intézésével is jól halad majd.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok élményben lehet ma része, ha nyitottan fogadja ezeket... Ne határolódjon el az újdonságoktól csak azért, mert szokatlan dolgokat ígérnek. Most olyan tapasztalatokat szerezhet, amelyek segíteni fogják a jövőben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold átlépett a Mérleg jegyébe, és ez gondoskodik az ön jó hangulatáról. Szép nap áll ön előtt, tele jó kedéllyel és örömmel, érdekes baráti beszélgetésekkel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma csak kevés energiát tud önnek adni, emiatt enerváltnak érezheti magát. Jól tenné, ha átmenetileg csökkentené a tempót, és kevesebbet követelne meg saját magától. Kreatív ötletekből viszont nem szenved hiányt, írja le az ötleteit, majd később megvalósítja őket!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Óriási erővel és tettvággyal indul a mai napnak. Reggel kipihenten ébred, mintha most tért volna haza a nyaralásból. Ez elsősorban a Holdnak köszönhető, ami a Mérleg jegyében áll.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold tovább lépett a Mérleg jegyébe, és ezzel gyengíti az ön erejét. Most úgy érezheti, a legkisebb lépés is sok erőfeszítésébe kerül. Fogja vissza a tempót, nincs értelme küzdeni ez ellen. Engedje el magát, ha teheti, jöjjön el korábban a munkahelyéről.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez minden téren előnyös az ön számára. Déltájban sikerülhet egy üzlete. Különösen örvendetes, hogy egy zátonyra futott beszélgetést ki tud mozdítani a holtpontról. A következő időszakban könnyebb lesz az élete.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez sajnos az ön számára kedvezőtlen. Ezt abból veszi észre, hogy szükségtelen vitákba keveredik másokkal. Nem hoz komoly gondokat ez a nap, viszont valószínűleg nem túl jó hangulatban telik. Tegyen ellene!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Változatosnak ígérkezik a nap, a Hold a Mérleg jegyében áll. Fontos, hogy kreativitásának teret adjon. Ha rutin munkákkal kell foglalkoznia, nagyon nehéz dolga lesz, ez most kifejezetten kimerítő az ön számára.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében felébreszti önben a vágyat, hogy az otthoni ügyeivel, a háztartás gondjaival foglalkozzon, azokat rendezze. Az este kellemes hangulatban telik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében kedvezően hat önre. Ám a Mars együtt áll a Merkúrra, és ez némi káoszt, nyugtalanságot eredményezhet. Álljon meg egy pillanatra, és pihenjen egy kicsit.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehetséges, hogy nyugtalan éjszakája volt, és amit álmodott, az fontos üzenetet hordoz az ön számára. Jegyezze fel, és gondolja végig, mit jelenthet! Ne fokozza az idegességet túlzott kávé- vagy teafogyasztással.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: